Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay PayPal Discover E-Check

B2B Handelsbetingelser

SALGS & LEVERINGSBETINGELSER

1. Den første ordre hos QUOTE

Som ny kunde hos QUOTE skal du minimum købe for 3000,00 kr. ved første ordre
 

 2. Levering

Ved bestilling inden kl. 12. sender vi så vidt muligt samme dag, ellers sender vi næste dag. vi sender med GLS i Danmark og UPS i udlandet.

 

 3. Betalingsbetingelser

Fakturabeløbet forfalder til betaling 14 dage netto fra fakturadato, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Ved manglende eller for sen betaling opkræves renter og rykkergebyr pr. rykker.

 

 4. Fragtpriser

 Vi leverer fragtfrit i Danmark ved køb på minimum 12.000,00 DKK. Sverige og Norge er hhv. 17.000,00 SEK og 23.000 NOK.

 

 Priser pr. pakker fra 0-30 kg:

 Danmark   DKK 49,00

 Sverige     DKK 99,00

 Norge*      DKK 149,00

 * Norge er incl told behandling.

 

 5.  Transportskader

 Quote kan ikke holdes ansvarlig for transportskader. Det er din PLIGT at gennemgå leverancen for skader og tage forbehold for skjulte skader. Alle krav rettes direkte til fragtfirmaet. Når varen ankommer skal du gennemgå forsendelsen inden du skriver under. Hvis der er skader på   pakningen, skal du skrive på fragtbrevet, at du tager forbehold for skjulte skader og sørge for at få en kopi. HVIS DU IKKE KAN FREMVISE ET FORBEHOLD KAN QUOTE IKKE ERSTATTE BESKADIGET GODS.

 

 6. Reklamationer

 Ved reklamationer som ikke er omfattet af en transportskade, skal QUOTE kontaktes seneste 8 dage efter ankomst via E-mail (info@quotecph.dk) med vedhæftet billede af det beskadigede. Pakker der returneres til QUOTE som følge af en reklamation, skal være indpakket i   original emballage. fragten afholdes af køberen.

 Vores Sariprodukter er lavet af genbrugsmaterialer. der kan forekomme mindre pletter, lapper på huller og syninger, som er acceptable og en del af historien.

 

 7. Oplysninger & produktinformation

 QUOTE tager forbehold for eventuelle fejl i prislister, kataloger, brochure og andet trykt materiale. De fleste af vores varer er produceret af genbrugsmaterialer på baggrund af de materialer, der er tilgængelige på produktionstidspunktet og derfor kan der være farve - og   dimensionsforskel.

 

 8. Returneringer.

Quote Copenhagen tager ikke varer retur.

 

 9.Personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • GDPR artikel 6.1.b

 

 Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi videregiver kun dine oplysninger til vores   samarbejdspartnere, som f.eks. fragtfirmaer, i det omfang det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer.

 

 IP-adresse
Når du besøger Quote Copenhagens hjemmeside, bliver IP-adressen fra din computer eller enhed registreret og gemt. Brugen af cookies og registreringen af din IP-adresse gør det muligt at logge dit besøg. Det er også nødvendigt for at sikre sikker kommunikation og administration af dine rettigheder.

 

Webanalyse
Vi benytter os af webanalyse, hvilket betyder, at statistiksystemet samler information for at give et statisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvornår de forlader siden mm. Webanalyse bliver brugt med det formål at optimere vores hjemmeside og marketingindsatser. Dataen indsamlet af vores webanalyseudbyder indeholder ikke noget af den persondata, som du evt. har givet os.

 

IT-udbyder 
Quote Copenhagen benytter sig af en eksterne IT-udbydere for at håndtere hjemmeside og økonomisystem. Disse IT-udbydere behandler data for Quote Copenhagen, og du accepterer hermed, at denne IT-udbyder også vil behandle din data, som du selv er dataansvarlig for.

Disse IT-udbydere, i form af deres roller som databehandlere, vil kun handle på instruktioner fra Quote Copenhagen og har ingen rettigheder over persondata om dig eller andre rettigheder til information, som du stiller til rådighed eller materiale, du uploader.

Databehandlerne har taget de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge utilsigtet eller ulovlig tilintetgørelse, tab eller forringelse af denne information, og for at undgå at det kommer i hænderne på uautoriserede personer eller bliver misbrugt eller på anden vis håndteret i strid med Databeskyttelseslovgivningen.

 

 8.1 Kontakt vedrørende personoplysninger

 Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Quote Copenhagen, skal du rette   henvendelse på info@qbb.dk eller telefon +45 6072 1004. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

 

 8.2 Beskyttelse af personlige oplysninger

 Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er   placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at   afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig   hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 Quote Copenhagen opbevarer personoplysninger og relevant købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

 

 Opdateret: 01.01.2019