Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay PayPal Discover E-Check

Vil du forhandle farverige puder, plaider, madrasser og andre unikke produkter?


 

Drømmer du om at tilbyde dine kunder unikke varer med en fantastisk tilblivelse og historie bag sig? Så vælg Quote Copenhagen som leverandør. Som en del af vores univers får I adgang til en række autentiske produkter lavet af Indisk vintage sari.


 

Unikke produkter kombineret med genbrug og goodwill
– direkte fra Indien

Alle vores produkter er lavet af Indisk vintage sari og oser af autencitet og sjæl. Det gør de, grundet deres historie. De bliver alle nøje udvalgt af vores kreative direktør og ejer Hanne Birkholm og efterfølgende håndsyet af lokale kvinder fra en indisk landsby. Ikke nok med at vi genbruger jordens ressourcer, så er den lokale produktion også med til at gøre en forskel for en masse indiske familier, hvis primære indtægt er arbejdet for Quote Copenhagen.

​​​​​

Indisk design med et nordisk præg

Alle saris er forskellige, og de farverige og mønstrede sammensætninger afspejler den Indiske livsstil og design. Grundet forskellighederne og Hannes nøje udvalgte sammensætning af saris, er hvert eneste produkt på den måde one of a kind. Det endelige produkt fortæller både historien om dets indiske liv – men er samtidig sammensat, så designet giver et nordisk præg, der passer perfekt ind i danske og europæiske hjem. 

 

 

Er du interesseret i at forhandle vores produkter?
Så klik på nedenstående link for at se mere om vores forhandlerpriser og opret dig som forhandler.

Klik her til oprettelse af forhandler login.

 

Klik her for at se: B2B forhandlerbetingelser.

 

Sidder du tilbage med nogle uopklarede spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på info@qbb.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hilsen Hanne fra Quote Copenhagen