Handelsbetingelser

Her kan du læse om leverings- og salgsvilkår, når du bestiller online hos Quote by Birkholm.

Quote Copenhagen

v/Hanne Birkholm

Skagerrakvej 8

2150 Nordhavn

København

CVR: 32999778

 

Email: info@quotecph.dk

Telefon: +45 60 72 10 04

 

Priser

Alle priser er anført i hhv. DDK og Euro incl 25 % moms.

Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

På Quote Copenhagens’s webshop kan der betales med nedenstående betalingskort samt paypal, mobilpay og viabill.

                       

Når vi har afsendt din bestilling trækkes pengene sikkert fra din konto.

Der lægges ingen kortgebyrer på ordren ved betaling.

Når du bestiller varer via vores hjemmeside, modtager du en e-mail med en kopi af fakturaen.

Quote Copenhagen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Quote Copenhagen anvender ePay.dk

 

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra Quote Copenhagen kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.

Bestiller du derimod fra et land uden for EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfor dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

 

Levering

Leveringstiden er 2-3 hverdage for pakker i Danmark og 4-6 dage for pakker til udlandet. I Danmark anvender Quote copenhagen GLS til udsendelse af pakker og i resten af verden benyttes UPS.

Fragtpriser:

Danmark, Ordreværdi under kr 500,00 der koster fragt kr. 49,00

Danmark, Ordreværdi  over kr 500,00 leveres fragtfrit

Resten af EU: Ordreværdi: op til kr 500 der koster fragt kr. 99,00

Resten af EU: Ordreværdi: over kr 500 der koster fragt kr 0,00

Udenfor EU men indenfor Europa: Ordreværdi op til kr 1.200 der koster fragt kr 149,00

Udenfor EU men indenfor Europa: Ordreværdi over kr 1.200 der koster fragt kr 0,00

USA Ordreværdi under kr. 1.000 der koster fragt kr. 149,00

USA, Ordreværdi over kr. 1.000 der koster fragt kr 0,00

Resten af verden: Ordreværdi: op til kr. 1.000 der koster fragt kr. 149,00

Resten af verden: Ordreværdi: over kr. 1.000 der koster fragt kr. 0,00

 

Hvis varen er defekt eller transportskadet ved modtagelsen, skal du hurtigt kontakte Quote Copenhagen og anmelde fejlen på e-mail: info@quotecph.dk

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til info@quotecph.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I dette tilfælde vil der ikke ske en returnering af købers penge.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind i original emballage og varens ’tag’ skal medfølge Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. .Varer uden ”tag” med nummer på kan ikke tages retur da det antages at den har været i brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Quote Copenhagen, Skagerrakvej 8, 2150 Nordhavn, København

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, samt returformularen, eller den standardfortrydelsesformular du har modtaget med varen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.sw18760.smart-web.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Ansvarsfraskrivelse: Tekstiler og træbogstaver, tekstiler er fremstillet af genbrugstekstiler, hvorfor der kan optræde små pletter, nålemærker, små reparationer udført med små patches og der kan være farvevariationer. Træbogstaver er lavet af genbrugsmateriale hvorfor de kan variere i størrelse, farver og kvaliteten af træ.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger eller sørger for afhentning af dine varer. Det skal aftales med Quote Copenhagen.

 

Varen sendes til:

Quote Copenhagen, Skagerrakvej 8, 2150 Nordhavn, København.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer samt E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Quote Copenhagen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der

indsamles og hvorfor.

 

IT-chef Martin Birkholm for Quote Copenhagen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.sw18760.smart-web.dk er IT-chef Martin Birkholm

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.sw18760.smart-web.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos Quote Copenhagen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Quote Copenhagen via e-mail info@quotecph.dk.

 

Standardfortrydelsesformular.

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)  Til

Firma: Quote Copenhagen

Adresse: Skagerrakvej 8, Copenhagen Freeport, DK – 2150 Nordhavn

Phone: +45 60721004

Email Info@quotecph.dk

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Bestilt den (*)       /                              modtaget den (*)                /             

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)