Ny Webside / Webshop

oprettet d.

Ny Webside / Webshop

Martin og jeg har længe arbejdet på en ny hjemmeside/webshop, der er mere overskuelig både for mine forhandlere og også for de retailkunder,der kigger forbi.

Efter 6 år med masser af læring, diverse op - og nedture, tilpasning, søvnløse nætter, utrolig lange arbejdsdage og ikke mindst mødet med verdens bedste kunder, er jeg kommet dertil, hvor jeg gerne vil tage Quote til et nyt niveau.

Jeg vil gerne udvikle de digitale medier - både diverse sociale medier og webshoppen, som er en god indgangsvinkel til at lære dig bedre at kende og også til at give mere af mig selv.

Som noget nyt vil jeg have "Hannes univers", hvor jeg vil fortælle om stort og småt, tage dig med på mine rejser, dele tanker om nye produkter og hvad der ellers sker i en hverdag, hvor jeg ikke aner, hvad dagen bringer.

På webshoppen vil der også - som noget nyt - være en forhandlerliste, som vi har manglet på den tidligere webshop, så det nu er muligt, at se hvor man kan købe, mærke og vælge imellem alle de unikke mønstre og farver, der er i de forskellige produkter.

Jeg har været godt hjulpet på vej af Kate Hansen, som ved alt om det visuelle udtryk og hvordan man møder sine kunder og følgere i øjenhøjde. 

Kate er fantastisk dygtig og super at sparre med og kommer med nogle dejlige indspark, så den nye side bliver lettere at navigere i og så ved hun alt, hvad der er værd at vide om digitale medier. Hun vil også være gæsteadministrator og få lavet lidt mere struktur og sammenhæng og også komme med nogle gode tilbud på forskellige produkter.

Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Kate og ikke mindst til feedback fra jer. Del gerne ros som ris om den nye side.

Designet til webshoppen er lavet af Benny Kristensen fra femkantet.dk.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar