Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay PayPal Discover E-Check

Efterårsindretning: 4 tips til den perfekte efterårs vibe

oprettet d.

Efterårsindretning: 4 tips til den perfekte efterårs vibe

Du kan nemt og hurtigt skabe den perfekte efterårsstemning i dit hjem. Bare følg disse 4 nemme tips

Jeg ved godt, at sommeren er de flestes foretrukne årstid. Og jeg kan sagtens forstå hvorfor. For hvem elsker ikke sol, varme, ture til stranden, festivaller, eksotiske rejser til varmere steder og alt det andet, sommeren bringer med sig. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg er helt tosset med efterår. Alle de smukke farver vi ser i naturen, når bladene så småt falder af træerne – og ikke mindst følelsen af at hygge igennem i læ og varme i sin egen stue, når vinden suser udenfor. Efteråret er bare sæsonen for hjemlig hygge, og det kræver faktisk ikke de store ændringer at få din indretning helt efterårsklar. Her er 4 korte tips, som virker for mig hvert år. 

Tekstiler, tekstiler og flere tekstiler

Hvis der er én ting, du ikke må gå ned på i din indretning, så er det tekstiler. I efteråret kan jeg simpelthen ikke få nok af puder, madrasser og plaider. Det er lige præcis dem, der skaber den hjemlige hygge, så for mig er de et absolut must. Jeg elsker at smide mig i min seng med en god bog efter en lang dag, eller bruge 20 minutter på at meditere på min madras i stuen. For at skabe ekstra hygge i din stue kan du fylde sofaen med puder, så den er det perfekte sted at krybe sammen foran fjernsynet med din yndlingsserie. Du kan for eksempel også have en sød kurv eller kiste til dine plaider, medmindre de supplerer dine mange smukke puder på sofaen. 

Indret med varme efterårsfarver 

Der er utrolig mange smukke efterårsfarver, der trender i år. Især vinrøde farver som merlot og bordeaux og nøddebrune farver som hazel og suger almond er meget populære i både livsstils- og modebilledet. De er både smukke at se på, har jordtonernes beroligende effekt og udstråler samtidig en varme i din indretning. Hvis du føler dig modig, kan du male en væg eller investere i et stort møbel i de rødlige- eller brunlige farver. Hvis du blot føler for en lille forandring kan du købe nye vaser, lysestager eller andre små nipsting, eller du kan udskifte dine puder, plaider og andre textiler, der uden tvivl vil gøre en stor forskel i for eksempel din stue. 

Byd naturen velkommen indenfor  

Vi bliver lidt i de røde- og brune nuancer lidt endnu: Der er nemlig intet hyggeligere og mere autentisk end at bringe lidt natur ind i din indretning. Og det kan gøres simpelt og lynhurtigt. Saml grene med hjem fra en gåtur og placer dem i en vase på køkken- eller stuebordet. Du kan også samle en masse blade fra træer og buske og lave din egen krans, der kan hænge på din hoveddør eller i vinduet. 

Skab hygge med stearinlys i den mørke tid 

Når dagene bliver kortere og kortere, er det rart at komme hjem til et oplyst hjem. Men der er alligevel intet, der kan skabe en hyggelig, rolig og afslappende atmosfære som levende lys. Og så er der jo et hav af varianter at vælge imellem lige fra klassiske stearin- og bloklys til duft- og fyrfadslys. Det er en nem, billig og hurtig løsning til lidt levende hygge, og så er mulighederne for at sætte dit personlige præg store: bloklys i forskellige størrelser på fad, elegante stearinlys i lysestager eller måske små farverige duftlys? Når det kommer til indretning af dit eget hjem er valget heldigvis helt op til dig. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar