Følg med til Indien

oprettet d.

Følg med til Indien

Så er årets tur til Indien veloverstået, og jeg er som altid fyldt op med indtryk og nye ideer.

Denne gang er jeg også fyldt med en særlig stor glæde og stolthed, idet jeg besøgte de kvinder, der sidder og syr de skønne farvede kanthasting på de sariplaider, som jeg designer.

Det var et fuldstændigt overvældende møde med både kvinder og børn - at se, at det jeg gør med mine plaider gør en forskel for så mange mennesker.

Denne gang havde jeg min ældste datter, Jeanette, med, der er en meget dygtig fotograf. Så udover at få nogle skønne billeder og små videoer var det en fantastisk icebreaker, da hun ude i landsbyen gik i gang med at fotografere folk.

Og så kan man jo aldrig få for meget mor-datter-tid, og i en travl hverdag for både hende og jeg, var det rigtig dejligt.

I den kommende uge vil jeg tage jer med på vores tur til Indien med små vlogs, videoer og billeder. Jeg vil vise jer designprocessen og tage jer med behind the scenes.

Jeg vil ligeledes bl.a. fortælle om vores besøg i landsbyen, hvor vores tæpper bliver lavet, hvad Quote Copenhagen betyder for menneskerne i denne landsby og hvordan vi kan gøre noget mere for dem. Endeligt vil jeg også tage jer med på vores besøg på fabrikken, hvor vores produkter bliver lavet, et aftensmåltid hos en indisk familie på 42 personer, der bor under samme tag med kun ét køkken samt hvordan vi udvikler nye produkter. Det hele vil løbende blive lagt på bloggen i ”Hannes univers”.

Jeg håber i vil følge med.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar