Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay PayPal Discover E-Check

Dag 2 - Udvælgelse af sarier, en forsinket container og indisk kultur

oprettet d.

Dag 2 - Udvælgelse af sarier, en forsinket container og indisk kultur

Godmorgen! Første - ikke så skønne - opdagelse gik på, at mit ophold ved poolen på en liggestol har kostet mig ca. 60 myggestik på fødder og underben (der er rismarker rundt om hotellet).

Det klør som en gal og de er hævet gevaldigt op i løbet af natten - også under fødderne, så det klør, uanset hvilke sko jeg har på.

I dag skal vi køre ca. 3 timer for at kommer derud, hvor jeg kan få fingrene i de store bundter med brugte sarier og tage de farver fra, som jeg skal bruge for at få designet de plaider, som passer ind i den skandinaviske stil.

Velankommet viser de mig ind i et meget lille rum, hvor de har bundterne stablet. Problemet er bare, at det vrimler med myg (de har også rismarker), men da det er tåget med lidt støvregn, vil de ikke udenfor.

Da mine 60 myggestik konstant klør, vil jeg altså ikke udsætte mig selv for mere af den slags. SE MIN REAKTION I VIDEOEN.

Der er en masse hindi snak mellem Nishant (repræsentant for vores leverandør) og dem, der arbejder der, hvor vi skal udvælge sarierne og endelig begynder de at bære bundterne op på tagterrassen, så jeg kan stå deroppe. En kæmpe lettelse.

Humøret er højt og arbejdet skrider frem, indtil de siger, vi skal have frokost på det hotel, hvor vi skal bo, så vi må komme tilbage senere. Efter frokost får jeg en mail fra mit shippingfirma, der fortæller at den container med alle mine forårsprodukter – hynder, madrasser, puder osv. - ikke er blevet indleveret til den aftalte tid og derfor ikke kan komme med. Panikken breder sig, da jeg jo skal have de varer hjem til tiden, og som altid, så er det ikke deres fejl, men altid en andens fejl - og hvor er containeren?

Efter en masse telefonsamtaler frem og tilbage, må jeg bare konstatere at containeren bliver forsinket og jeg intet kan stille op, men stemningen er ikke i top. Jeg er rimelig sur.

Det bliver for sent at køre tilbage, da det snart bliver mørkt, så vi besøger i stedet et nærliggende Hari Krisna tempel, hvor vi ser optog og en ny del af den indiske kultur. Mest overraskende er det, at der er så mange vestlige, der har valgt at vie deres og deres families liv til den filosofi, men det er jo meget individuelt.

En lang dag er slut så vi må få en god nats søvn.

En spændende dag venter i morgen.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar