Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay PayPal Discover E-Check

DAG 4 - Besøg på fabrikken og forhandlinger

Oprettet d.

DAG 4 - Besøg på fabrikken og forhandlinger

DAG 4: Besøg på fabrikken og forhandlinger

Så skal vi videre og flyver nu til Jaipur for at mødes med vores leverandør, kigge på samples og ikke mindst tale om priser og muligheder.

Velankommet går jeg i gang med min agenda med prisforhandlinger på de forskellige produkter, så jeg kan sikre mig, at jeg har nogle gode priser til gavn for alle.

Det er lidt med at give og tage, så jeg lovede, at jeg ville sælge et parti makeuptasker med en anden lynlås end den jeg oprigtig bestilte, da de lavede en fejl og så kunne jeg trykke ham lidt på prisen andre steder.

Vi gennemgik de forskellige forespørgsler på nye ideer og produkter og så blev der ellers lavet samples, som vi skulle kigge på senere. Derefter tog vi en tur rundt i showroomet for at se hvad der ellers bliver produceret rundt omkring.

Jeanette gik rundt på fabrikken og filmede produktionen og kvalitetskontrollen og endte med at blive helt gode venner med dem, der arbejdede der.

Vores leverandør bruger 5 % af sit overskud på at betale skolegang for sine ansattes børn. De fortæller ham hvilken skole børnene skal på, så kontakter han den og betaler for det. Planen er, at han også vil begynde at gøre det for hans leverandører af diverse materialer, der bruges til produktionen.

 Jeg syntes det er dejligt at vide, at når man køber et produkt fra Quote, så støtter man dem der har mindst i Indien.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar