Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay PayPal Discover E-Check

Dag 6 - Fotosession i Indien og lidt refleksion

oprettet d.

Dag 6 - Fotosession i Indien og lidt refleksion

Jeanette har været meget forkølet på hele turen, så da jeg skulle ud og vælge vintagetæpper - hvor det støver meget - besluttede vi, at hun blev på vores dejlige hotel og fik slappet af. Hun udnyttede dog tiden til at gå rundt og hygge sig lidt med at tage billeder af kimonoer, slippers og vores hyggelige hotel. Jeg syntes, det blev til nogen dejlige billeder, der afrunder turen meget godt.

På vej hjem i flyveren er det altid tid til lidt status og refleksion af turen. Det der har gjort størst indtryk på mig, er helt sikkert besøget i landsbyen. Når jeg ser hvilken forskel, det hele gør, så er jeg helt sikker på, at jeg skal kigge nærmere på, hvordan jeg kan hjælpe dem mere. Måske med noget skolegang, mulighed for tandlæge og indsamling af tøj og legetøj. Det er noget, jeg i den næste tid vil dykke mere ned i.

At jeg denne gang er gået skridtet videre og personligt har sat en stor del af tæpperne sammen, så jeg selv har valgt forside og bagside, er en udvikling, jeg er spændt på at følge, da jeg er sikker på det vil højne designet af plaiderne. Jeg føler også, at mit koncept bliver mere og mere tydeligt, og at jeg har fået udvalgt nogle skønne farvekombinationer til nye produkter, som jeg glæder mig meget til at præsentere.

Jeg vil gerne takke min datter, Jeanette, for et fantastisk stykke arbejde med at tage de skønneste billeder, lave de gode videoer, bruge timer og atter timer på redigering og ikke mindst for at gøre denne tur ekstra speciel og mindeværdig.

Tak til alle som har fulgt med. Jeg håber, I har fået et lille indblik i, hvordan det er at rejse og ikke mindst arbejde i Indien.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar